Toiminnallinen ulkoliikunta

Ulkoliikuntaa Jyväskylässä

Viikkoryhmä

Ohjaamme toiminnallisia ulkotreenejä aina maanantai- iltaisin. Pienryhmä kokoontuu 10 kerran jaksoissa. Ulkotreenit ovat hauskoja, innovatiivisia, kehittäviä ja monipuolisia. Hyödynnämme ulkotreeneissä Jyväskylän seudun laajaa liikuntapuistojen tarjontaa, mäkisiä maastoja tai portaita. Välillä pidämme metsä- tai farmitreenejä. Ulkona liikutaan kelistä riippumatta ympäri vuoden. Ainoastaan kovemmilla talvipakkasilla siirretään treenit toiseen kertaan. Mukana on kaikenkuntoisia,- ikäisiä ja – kokoisia ihmisiä.

Jaksot ja hinnat

Kevätkauden jakso 10 x on ajalla 8.4.-10.6.2024.
Klo 18-19 maanantaisin.
Vaihtuvat paikat Jyväskylän ympäristössä.

Voit tulla treeneihin vaikka et pääsisikään heti jakson alusta mukaan.

Ota yhteyttä p.050-3686186, jos kiinnostuksesi heräsi.

Hinnat 2024:

10x 90e
5x 60e
Kertakäynti 14e

10x ja 5x käynnit voimassa aina kyseisen jakson ajan.

Kysy rohkeasti, tule mukaan liikkumaan!

Ryhmäliikuntaa ulkona

Energinen ja selkeä

Loistava, energinen asenne ohjaukseen. Selkeät ja turvalliset ohjeistukset eri liikkeisiin. Ilmapiiri ryhmässä on toisia kannustava ja aina on mukava treenata yhdessä. Paikat vaihtuvat viikoittain, joka mahdollistaa sen, että itsekin tutustuu samalla Jyväskylän seudun monipuolisiin ulkoliikuntapuistoihin ja –paikkoihin.  Suosittelen. –Laura 38-.

Vaihtelua

Joka maanantai on erilaiset treenit. Anni todella osaa motivoida

Anni Lemmetty

Anni Lemmetty

Ohjaaja

Olen ohjannut ulkotreenejä viiden vuoden ajan. Pienryhmien ohjaaminen on palkitsevaa ja inspiroivaa, oli kyse sitten ulkotreeneistä tai muista luontoliikuntalajeista. Minulla on liikunnan ammattitutkinto ja olen eräopas, jotka yhdessä ovat luoneet hyvän ammattitaidon. Luonnossa liikkuminen eri tavoin on minun juttuni ja haluan auttaa alkuun pääsemisessä myös sinua!