Melonta

Melontaa Jyväskylässä

Melonta

Järjestämme melontaretkiä Jyväskylässä ja lähialueilla niin aloittelijoille kuin kokeneemmille. Kajakkimelonta on turvallista ja hauskaa. Saat aina retkillämme alkuopastuksen melonnan tekniikoihin ja turvalliseen vesilläoloon. Tällä hetkellä tarjonnassa olevat retket ovat kaikentasoisille melojille tarkoitettuja. Voit lähteä muutaman tunnin iltapäiväretkelle tai kokopäivän retkelle. Kesällä retkiä Etelä-Konnevedelle ja Naarajoelle. Syksyllä tulossa suositut Valon melonnat Valon kaupungin tapahtuman aikaan. Melontakursseja tarjolla Päijänteellä.

Kajakkien omatoimivuokraus Juurikkasaaresta. Vuokraus sivulle tästä. Juurikkasaaresta myös maittavat lounaat ja rentouttavat saunavuorot! Katso lisää täältä.

Lisätiedot

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

Melonnan turvallisuus – Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry (melontajasoutuliitto.fi)

Hinnat sisältää, kajakin (kajakkiyksikkö), liivit, melan, aukkopeitteen, ohjaajan palvelut ja elämyksen. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Juurikkasaaren melontakontti: Juurikantie 5, 40900 Säynätsalo (Jyväskylästä 17km)
Osoitelinkki tässä

Etelä-Konneveden retkillä tapaaminen Kalajaretkeilyn vajalla: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Retkien ohjaajana toimii melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!