Valon melonta- Valon kaupunki 28.9.-6.10.2023

valonmelonta

Valon melonta

Jyväskylän kaupungin järjestämä Valon kaupunki -tapahtuma tuo Jyväsjärven ympärille, silloille ja kaupungille valotaideteoksia, joita lähdemme katsomaan meloen. Sopii sinulle, joka käyt joka vuosi katsomassa Valon kaupungin -teoksia kävellen ja haluat saada välillä uuden elämyksen. Sinulle, joka haluat kokeilla melontaa, pääset nyt helpolle retkelle ihailemaan valotaidetta ja olemaan osa sitä.
Tänä vuonna pääsemme melomaan Jyväsjärvellä. Kuokkalan silta ja Ylistön silta on valaistu ja Ylistön sillalla saamme ihailla tämän vuoden uutta valoteosta. Pääsemme osaksi valotaidetta valaisemalla itsemme ja kajakkimme myös. Kajakkeihin tulee järjestäjän puolesta valoja kannelle. Voit myös itse ottaa haluamiasi valokoristeita mukaan.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla. Alaikäraja 12-vuotta.

Aika ja paikka:


To 28.9. klo 19.30
Pe 29.9. klo 19.30 ja 21.30
La 30.9. klo 19.30 ja 21.30
Ti 3.10. klo 19.30
Pe 6.10. klo 19.30 ja 21.30

Jokainen kestoltaan noin 1,5h.

Tapaaminen Lutakon uimarannassa, Jyväskylässä. Tarkempi info lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. Melonnat toteutetaan Kalajaretkeilyn laadukkailla kajakeilla.
www.kalajaretkeily.fi
Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

valonmelonta

Kesto: 

Melontaretken kesto on 1h min – 1 h 30min ja melontamatkaa tulee noin 3 km.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa).

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

55€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikkö), liivit, melan, aukkopeitteen, ohjaajan palvelut ja elämyksen. Lähempänä tapahtumaa saat laskun sähköpostiisi. Voit myös maksaa liikuntaeduilla. Laita liikuntaedun maksusta kuva/kuitti osoitteeseen anni@anniliikuttaa.fi. Jos haluat maksaa käteisellä, voit maksaa paikan päällä. Minimiosallistujamäärä 4 melojaa. Paikkoja on saatavilla 9/lähtö.
050-3686186/ Anni tai anni@anniliikuttaa.fi.
Jos sairastut tai tulee muu yllättävä peruuntuminen, ilmoita välittömästi. Osallistumisesi voidaan siirtää toiselle päivälle, seuraavalle vuodelle, lahjakortin muotoon tai toiseen lajiin.

valomelonta Jyväskylä