Naarajoen melontaretki 25.5. ja 15.6.2024

Naarajoen melontaretki

Toiveretki joelle! Lähde leppoisalle jokimelonnalle Pieksämäen Naarajoelle. Melomme noin 15km pitkin kapeaa, mutkittelevaa jokea. Joen varrella isoja suoalueita, hienoa rantaviidakkoa ja rauhallinen tunnelma. Kesäkuussa luonto on vihreää ja saatamme päästä ihastelemaan korkeina kasvavien kurjenmiekkojen kukinta-aikaa. Pidetään evästauko joen varrella. Sinulle, joka haluat leppoisan melontakokemuksen. Voit tulla mukaan, jos jaksat liikkua luonnossa kohtalaisesti. Edeltävää melontakokemusta ei tarvitse olla.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Aika ja paikka:

Monelta: Klo 10.00- noin klo 16-17

Missä: Lähtö tapahtuu Pieksämäen Lomatriolta, osoite Kangasniementie 18, 76850 Naarajärvi.

Mitä mukaan: Omat eväät ja juomista koko päiväksi.

Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

Melonta jyväskylä

Kesto: 

Melontaretken kesto on noin 6 h ja melontamatkaa tulee noin 15 km kevyen virran avustamana.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

95€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikkö), ohjaajan palvelut ja elämyksen. Retken voi maksaa laskulla, mobilepaylla, käteisellä tai liikuntaeduilla Eazybreak, Edenred, Smartum tai ePassi. Maksu hoidetaan ennen retken alkua. Lisätiedot ennen retkeä infokirjeessä. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

melonta jyväskylä
naarajoki