Kuutamomelonta Päijänteellä 18.9.2024

kuutamomelonta

Kuutamomelonta 18.9.

Retki alkaa jo illan hämärtyessä. Varustaudumme valoin ja otsalampuin ja lähdemme melomaan kohti kuunsiltaa. Kaupan päälle ennen kuun ilmestymistä, näemme auringonlaskun. Pääsemme ihastelemaan täysikuun taikaa ja melomme kuunloisteessa. Jos retkelle sattuu pilvinen sää, melomme otsalamppujen ja kansivalojen loisteessa tunnelmallisen melonnan syyskuun illassa. Retki sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin melojille.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Aika ja paikka:

Tapaaminen klo 18:30 päätämme retken viimeistään klo 23:00.

Tapaaminen Juurikkasaaressa. Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

kuutamomelonta

Kesto: 

Melontaretken kesto on 4h min – 4 h 30min ja melontamatkaa tulee noin 8 km.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

79€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikko), ohjaajan palvelut ja elämyksen. Minimiosallistujamäärä 3 melojaa. Kysyttävää? p. 050-3686186 Anni tai anni@anniliikuttaa.fi.
Paikkoja 8 henkilölle.