Jääkiipeilykokeilu

jääkiipeily jyväskylä

Tule kokeilemaan jääkiipeilyä!

Tervetuloa jääkiipeilemään! Jääkiipeilykokeilut järjestetään pääsääntöisesti Keski-Suomessa, Jyväskylässä. Jääkiipeilykokeilut päästään nauttimaan Pönttövuoren vanhan rautatietunnelin edustalla.

Jääkiipeily on yllättävän elämyksellistä ja hauskaa.
Mukaan tarvitset vain kelin mukaiset vaatteet ja reippaan ulkoilumielen. Ei edellytä aiempaa kokemusta kiipeilystä. Peruskuntoinen pärjää lajissa ja pääsee haastamaan itseään. Jääkiipeilyssä käytetään apuna hakkuja ja kenkiin/monoihin kiinnitettäviä kiipeilyrautoja. Olet turvallisesti valjaissa ja köydessä kiinni koulutettujen ohjaajien varmistamana. Välineet tulevat järjestäjän toimesta. Jääkiipeilyn lomassa pääset ihailemaan luonnon jäätaidetta ja tauoilla nauttimaan eväistä.


Seuraavat jääkiipeilykokeilut talvella 2025, tammi-maaliskuussa

Jääkiipeilykokeilun hinta 65e/hlö.

Haluaisitko jääkiipeilykokeilun haluamallesi päivälle omalla porukalla tai työyhteisöllesi? Mimimihinta 260e, sisältää 1-4hlöä, lisähenkilöt 65e. Laita viestiä ja kysy lisää: 050-3686186/ AnniILMOITTAUDU MUKAAN SIVUN ALALAIDASSA

Jääkiipeilyn hinta: 65e/hlö
Maksutavaksi käy myös liikuntaedut


Sisältää:
Ohjeistus kiipeilyyn/ laskeutumiseen, varusteet, kiipeilyä, tutustumista luontokohteeseen, upean elämyksen

Maksun voi hoitaa laskulla, käteisellä, liikuntaeduilla tai mobilepaylla..

Kiipeilyssä säävaraus kovan pakkasen vuoksi. Jos kova pakkaspäivä luvassa, siirretään tapahtuma toiseen kertaan. Minimiosallistujamäärä 4hlöä, maksimi 8hlöä.

Tapahtumien alaikäraja on 15 vuotta.
Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, osallistuminen omalla vastuulla. Sinulla on hyvä olla olemassa oma tapaturmavakuutus ja tarkistaa kattaako se kiipeilyn.

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella! Ilmoittautuminen on sitova ja tehtävä viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua. Kaikki lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja tietoja käytetään vain tätä tapahtumaa varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä 050-3686186/ Anni

Aivan huippukiipeilyt tiedossa! Tervetuloa mukaan!

jääkiipeily jyväskylä

Tervetuloa mukaan kiipeilyn ihmeelliseen maailmaan

Laita viestiä mikäli jäi kysyttävää tai et löytänyt sopivaa ajankohtaa.