Viikkoryhmä

Ohjaamme toiminnallisia ulkotreenejä aina maanantai- iltaisin. Pienryhmä kokoontuu 10 kerran jaksoissa. Ulkotreenit ovat hauskoja, innovatiivisia, kehittäviä ja monipuolisia. Hyödynnämme ulkotreeneissä Jyväskylän seudun laajaa liikuntapuistojen tarjontaa, mäkisiä maastoja tai portaita. Välillä pidämme metsä- tai farmitreenejä. Ulkona liikutaan kelistä riippumatta ympäri vuoden. Ainoastaan kovemmilla talvipakkasilla siirretään treenit toiseen kertaan. Mukana on kaikenkuntoisia,- ikäisiä ja – kokoisia ihmisiä.

Asiakasapalaute:

Loistava, energinen asenne ohjaukseen. Selkeät ja turvalliset ohjeistukset eri liikkeisiin. Ilmapiiri ryhmässä on toisia kannustava ja aina on mukava treenata yhdessä. Paikat vaihtuvat viikoittain, joka mahdollistaa sen, että itsekin tutustuu samalla Jyväskylän seudun monipuolisiin ulkoliikuntapuistoihin ja –paikkoihin.  Suosittelen. –Laura 38-

Kevätkauden jakso 10 x on ajalla 28.3.-13.6.2022. Klo 18-19 maanantaisin. Vaihtuvat paikat. Paikkoja ryhmässä vielä 2 henkilölle. Ota yhteyttä p.050-3686186, jos kiinnostus heräsi.

Hinnat 2022:

10x 89e

5x 55e

Kertakäynti 12e

10x ja 5x käynnit voimassa aina kyseisen jakson ajan.

Kysy rohkeasti, tule mukaan liikkumaan!

Ulkotreenit
Ulkotreenit
Ulkotreenit
Ulkotreenit. Kuva Touho Häkkinen
Ulkotreenit
Ulkotreenit. Kuva Touho Häkkinen