Ulkoliikuntaa Jyväskylässä

Etelä-Konneveden melontaretki

Päiväretkellä melotaan Etelä-Konneveden kaakkoisosissa. Alue on suojaista sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet. Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski-Suomen vahvin kalasääskikanta sekä runsaasti niiden pesiä. Melontaretken ohessa pidetään reilu evästauko Kaiturin laavulla.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Aika ja paikka:

Aloitus klo 12:00 päätämme retken viimeistään klo 17:00.

Tapaaminen Kalajaretkeilyn vajalla: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

Kesto: 

Melontaretken kesto on 4 h 30 min – 5 h ja melontamatkaa tulee noin 12 km.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

alk. 79€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikkö tai kajakkikaksikko), ohjaajan palvelut ja elämyksen. Minimiosallistujamäärä 3 melojaa. Mikäli haluat kajakkikaksikon, otathan yhteyttä puhelimitse 050-3686186/ Anni tai anni@anniliikuttaa.fi. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!