Kesäillan melonta Etelä-Konnevedellä 30.6.2024

Melonta Jyväskylä

Kesäillan melonta Etelä-Konnevedellä 30.6.

Melontaretkellä nautimme kesäyön tunnelmasta. Aistimme kuinka luonto rauhoittuu yöhön auringon pysytellessä juuri horisontin yläpuolella. Kesäillan melonnalla käydään Etelä-Konneveden kansallispuiston kaakkoisosissa. Alue on suojaista sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet. Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski-Suomen vahvin kalasääskikanta sekä runsaasti niiden pesiä. Melontaretken ohessa pidetään reilu tauko Kaiturin laavulla tai jollain ns. autiolla saarella

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Aika ja paikka:

Aloitus klo 18:00 päätämme retken viimeistään klo 23:00.

Tapaaminen Kalajaretkeilyn vajalla: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

melonta jyväskylä

Kesto: 

Melontaretken kesto on 4 h 30 min – 5 h ja melontamatkaa tulee noin 12 km.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

79€/osallistuja. Hinta sisältää, kajakin varusteineen (kajakkiyksikkö), ohjaajan palvelut ja elämyksen. Minimiosallistujamäärä 3 melojaa. Kysyttävää? p. 0503686186/Anni tai sähköpostilla anni@anniliikuttaa.fi. Paikkoja 9 henkilölle.