Helppo melontaretki Etelä-Konnevedellä 2.9.2023

melonta jyväskylä

Helppo melontaretki Etelä-Konnevedellä 2.9.

Lähde kanssamme tutustumaan Etelä-Konneveden Kansallispuistoon.
Tällä helpolla ja leppoisalla melontaretkellä melotaan kalliolipan alle Saukkosaaren luolalla, ihmetellään majavan jälkiä, pujahdetaan läpi kapeasta kaivannosta ja tervehditään Käpynän Ukkoa, suurta kalliomuodostelmaa, joka vahtii kansallispuiston rauhaa Käpynänvuoren rinteeltä. Pienessä kallioisessa Varpusenlinnassa pidämme evästaukoa.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Aika ja paikka:

  Aloitus klo 12:00 päätämme retken viimeistään klo 15.00.

Tapaaminen Kalajaretkeilyn vajalla: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

melonta jyväskylä

Kesto: 

Melontaretken kesto on noin 3 h ja melontamatkaa tulee noin 5 km.

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa). 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta: 

59€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikkö tai kajakkikaksikko), ohjaajan palvelut ja elämyksen. Minimiosallistujamäärä 4 melojaa. Mikäli haluat kajakkikaksikon, otathan yhteyttä puhelimitse 050-3686186 tai anni@anniliikuttaa.fi. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!